Eladó Családi ház, Balatonberény

#698900181

Eladó Családi ház

69.5 millió Ft

Balatonberény
Alapterület:
130 m2
Szobák száma:
4 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős
Vízparti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 651 m2
Cirkó
Panorámás
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

A Balaton parttól néhány perc sétára található családi ház eladó, Balatonberényben!

A magyar tenger déli partján, Balatonberényben kínálok eladásra egy 130m²-es, tetőtér beépítéses, 2651m²-es sík telken fekvő, téglaépítésű családi házat.

Az épület kétszintes, két külön bejárattal, ezért a két lakrész teljesen elkülönül egymástól. Ennél fogva kitűnő választás lehet több generáció együttélésére, vagy akár apartmanként való üzemeltetésre is az ingatlan. Továbbá mivel a helyi önkormányzatnál - hivatalos dokumentumokkal - le lett jelentve, hogy a ház két külön lakótérrel rendelkezik, így a gáz használat az átlagfogyasztási norma alatt tud maradni.

A fűtési feladatokat, illetve a meleg víz ellátást egy Bosch gáz cirkó készülék látja el, de emellett a kellemes hőérzetet cserépkályhával és kandallóval is lehet az épületben biztosítani.

Az alsószinten három háló szoba, egy nappali, konyha, étkező, illetve fürdő, wc és kamra került kialakításra. A szobák, a nappali és az étkező laminált padló burkolatot kapott, az egyéb helyiségek pedig kerámia felülettel lett ellátva, a nyílászárók pedig jó állapotú fa ablakok.

Az emeleten pedig található két hálószoba, egy fürdőszoba wc-vel, és egy tágas amerikai konyhás nappali étkezővel; ezen a szinten a nyílászárók már modern műanyagra lettek cserélve.

A terület rengeteg lehetőséget hordoz magában, található rajta több melléképület, amiből az egyik akár garázsként is használható és egy rendkívűl hangulatos borospince, a kertet gyümölcsfák, szőlőlugasok szinesítik.

A Balaton partja pár perc kényelmes sétával elérhető.

 

Bővebb információért, vagy megtekintés miatt keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

 

Amennyiben szeretné több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakemberekre bízni ingatlanügyeit, keressen ÖN is minket egyedi, személyre szabott ajánlatért!

Hegyi Péter
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Ikerház
Présház