Eladó Családi ház, Sátoraljaújhely

#698900508

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

82.9 millió Ft

Sátoraljaújhely
Alapterület:
220 m2
Szobák száma:
4 + 1
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 580 m2
Átlagos
Napkollektor
Vegyes
Északkelet
3
Összkomfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Álmai otthona várja Sátoraljaújhely szívében!

Fedezze fel SÁTORALJAÚJHELY páratlan szépségét és nyugalmát egy kiemelkedő adottságokkal rendelkező CSALÁDI HÁZ révén! Ez az INGATLAN minden elvárását felülmúlja, akár befektetésben gondolkodik, akár új otthont keres családja számára. A kiváló minőségű TÉGLA építésű ház DUPLA SZÉLES TELEKEL várja új tulajdonosait, amely biztosítja a tágas udvar és kert kényelmét.
 
Az épület GÁZ CÍRKÓ rendszerrel és KANDALLÓVAL rendelkezik, amelyek garantálják a meleg és otthonos légkört a hideg téli hónapok során. A TÁGAS TEREK lehetővé teszik, hogy a család minden tagja megtalálja a saját kedvenc helyét az otthonon belül. Az ENERGIATAKARÉKOS megoldások közé tartoznak a NAPELEMEK, amelyek segítségével jelentős megtakarítást érhet el a rezsiköltségek terén.
 
A nyári hónapokban a KLÍMA gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a ház minden sarkában. Az ingatlan kiváló SZIGETELÉSSEL és HŐSZIGETELT FA NYÍLÁSZÁRÓKKAL van felszerelve, amelyek biztosítják az optimális hőszabályozást az egész évben. 
 
A lakószint és a BEÉPÍTETT TETŐTÉR bőséges helyet kínálnak a mindennapi élethez, miközben a SZUTERÉN PADLÓFŰTÉS extra komfortot biztosít. A ház különlegessége a saját SZAUNA, ahol kikapcsolódhat és regenerálódhat egy hosszú nap után.
 
A GARÁZS kényelmes parkolást tesz lehetővé, míg a SZILÁRD FALAZATÚ AUTÓ BEÁLLÓ extra védelmet nyújt járművei számára. Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik minőségi, kényelmes és energiatakarékos lakóhelyet keresnek egy gyönyörű, vidéki környezetben.
 
Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a kivételes ingatlant Sátoraljaújhelyen!

Helyiség Méret (m2)
Nappali
Konyha + étkező
Szoba
Fürdőszoba + WC
Szoba
Szoba
Szoba
Fürdőszoba + WC
Gardrób
Mosószoba
Közlekedő

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése